Hairdot Laukaa

Ajanvaraus

Tiedotteet - 20.07.2024 klo 03:36:53

LIIKE SULJETTU 22.-30.7.

KAMPAAMO SULJETTUNA VIIKON 30. LOTTA JA ANTTI-PEKKA OVAT PAIKALLA,MUTTA HEIDÄN TYÖSKENNELLESSÄÄN OMISSA HUONEISSAAN, ULKO-OVI ON LUKOSSA.MIKÄLI SINULLA ON AIKA VARATTUNA JOMMALLE KUMMALLE, ODOTATHAN OVELLA.

ASIAKASPAIKOITUS

VIEREISEN TONTIN TYÖNMAASTA JOHTUEN, LIIKKEEN EDESSÄ OLEVAT TIENVARSIPAIKAT OVAT YLEENSÄ VARATTUJA. SUOSITTELEMME JÄTTÄMÄÄN AUTON OP-KESKUKSEN ETUPIHALLE. JA MEILLE PÄÄSET PANKKIAUTOMAATILTA NÄKYVÄN KATOKSEN LÄPI TAKAPIHAN KAUTTA.

ARVOISAT ASIAKKAAMME!

Kampaamo on avoinna poikkeuksia lukuunottamatta ma-to 8.30-16.30.ja pe klo 8.30-15. Lauantaisin ja muulloin sopimuksen mukaan. Kampaamomme on myös ekokampaamo, joten palveluistamme löydät ekologiset hoidot ja kasvivärjäykset. Sinua palvelevat parturi-kampaajat Katja ( myös ekokampaaja) ja Josefiina. Lotta (kosmetologi) tekee ripsipidennyksiä, ripsien kestotaivutuksia,sokerointeja sekä kynsien geelilakkauksia ja rakennekynsiä. Tavoitat meidät kampaamon aukioloaikana numerosta 044-271 2069. Kotisivumme löytyy osoitteesta www.hairdotlaukaa.fi.Tiloissamme työskentelee myös koulutettu hieroja, Antti-Pekka Ahonen. Antti-Pekan ajanvaraukseen pääset kotisivujen kautta: www.khahonen.fi tai voit soittaa puhelinnumeroon: 040-684 6574. TERVETULOA!!!Unohtuneen salasanan tilalle uusi
(Kaikki tässä merkityt kentät ovat pakollisia)
Nimimerkki:*
Sähköpostiosoite:*
Bowsville eTime versio 2.18
Copyright © 2024 Bowsville Oy
Lisensoitu: Hairdot Laukaa